Tallers

Taller de Creixement Personal

Com fer créixer l’autoestima?

Una de les coses més importants que podem fer per tenir una vida més plena i satisfactòria, és fer créixer la nostra autoestima. L’autoestima ens afecta en les diferents facetes de la nostra vida. Te a veure en com ens veiem, en com ens sentim, en la relació que hem establert amb nosaltres mateixos. Te relació amb com ens comportem amb la família, amb la nostra parella, amb els amics…, en com actuem en el treball, en com ens relacionem amb els diners…A partir del nivell d’autoestima que tenim afrontem d’una forma o d’una altra els reptes i les adversitats de la vida. I també, en funció de com aquesta sigui podem gaudir amb més o menys plenitud de la vida.

Taller de Creixement Personal

Creixement personal i nova consciència. Sigues tú el canvi que vols veure en el món (M. Gandhi).

El taller recull els principis essencials del creixement personal, proposant una filosofia que mira al nostre interior i que també incorpora la mirada social. Per una banda facilita al/ a la participant, les claus i eines per autoconèixer-se i gestionar-se millor, mental i emocionalment i per l’altra, ofereix elements de comprensió per a resituar-se davant la globalitat dels esdeveniments de l’entorn.

Taller de Creixiement Personal

Intel·ligència emocional.

La intel·ligència emocional és un concepte que en els darrers anys ha anat penetrant amb força a la nostra societat. Obres com “La intel·ligència emocional” de Daniel Goleman han posat de relleu la correlació existent entre la intel·ligència emocional i les relacions interpersonals i el benestar psicològic. Avui ja sabem que l’èxit professional depèn entre d’altres coses, de les competències emocionals que tinguem.  Aprendre a treballar les nostres emocions, fent-nos conscients del que sentim, és una font de salut i la base per al nostre equilibri i realització personal.